Collega’s en klanten vertellen

Lees de verhalen van onze collega’s en klanten

Onze klanten vertellen

“Zeer tevreden over de geleverde zorg. De kraamverzorgende had zich van te voren ingelezen en informatie verzameld waardoor haar kennis up to date was. Daarnaast kon de kraamzorg zelfstandig werken, nam haar tijd voor mama/papa en baby en leverde zorg in overleg”

Onze klanten vertellen

“Zeer tevreden over de zorg en begeleiding die wij hebben ontvangen in onze kraamweek. Zij voelt precies aan waar wij wel of juist geen behoefte aan hadden. Dankzij haar professionele en prettige begeleiding, hebben wij de kraamweek onbezorgd kunnen doorbrengen en volop kunnen genieten van ons nieuwe gezinssituatie!”

Onze klanten vertellen

“In alle fases van het kraamzorg proces een fijne ervaring gehad. Kraamverzorgster was zeer ervaren, zonder belerend te zijn. Veel flexibiliteit ervaren en een hele mooie kraamtijd gehad!”

Onze klanten vertellen

“Tevreden omdat: uitgebreide intake met aandacht voor bijzonderheden en wensen - heldere uitleg omtrent mogelijkheden kraamzorgperiode - kraamverzorgende met aandacht voor onze specifieke aandachtspunten in onze gezinssituatie - kraamverzorgende met voldoende kennis omtrent borstvoeding/ kolven - kraamverzorgende met aandacht voor onze oudste dochter - kraamverzorgende met aandacht voor afstemming verloskundige en overdracht naar het consultatiebureau. Geen verbeterpunten. Zeer tevreden.”

Een kraamtopper aan het woord

“Bijzonder aan mijn vak is dat ik elk gezin een goede start kan geven en dat ik dat samen met het gezin mag meemaken. Ook het zorgen en het begeleiden van de ouders in deze eerste dagen samen met de baby. Het mooiste vind ik, het zelf vertrouwen dat je geeft aan deze ouders. Dat ze aan het eind van de kraamperiode zelfstandig de baby kunnen verzorgen. Een kraamverzorgster is net een kameleon, ze blijft zichzelf maar past zich altijd aan.”

Een kraamtopper aan het woord

“Van jongs af aan wilde ik al met baby`s werken. Daarom ben ik ook de opleiding IG gaan doen met uitstroom kraamzorg. Hierna heb ik gesolliciteerd bij Kraamzorg Het Groene Kruis en daar kwam ik dus als broekie van 18 jaar binnen. Ik leer nog steeds dingen in de praktijk en door mijn ervaringen in de gezinnen word ik ook steeds zekerder. Ik geniet nog steeds in mijn droombaan.”

Bekijk het verhaal van kraamverzorgende Femmy die uiteindelijk toch voor het kraamzorgvak koos: